Gratis ting til mor og baby - se her hvordan

Ventetøj så du ligner en million

Bare fordi du er gravid, behøver du ikke ligne en hval i et telt.

Der findes efterhånden så meget smart tøj til gravide, og jeg selv føler mig altså lidt smart med det tøj jeg har fundet, i forhold til sidst jeg var gravid.

H&M har altid et fint udvalg af graviditetstøj, men oftest er det kun for de lækre venteleggins, og amme bh?er til billige penge som jeg har købt under mine graviditeter. Men denne gang må jeg indrømme at jeg har brugt lidt flere penge på tøj end i mine sidste to graviditeter. Især to kjoler er mine favoritter – en rød let kjole som har været helt perfekt på de ekstrem varme dage. Leopard kjolen har jeg brugt på de lidt køligere dage med et par leggins under.

Mamalicious hører under kæden Bestseller som også Only, Vero Moda og Vila hører under. Her er der virkelig et stort udvalg af ventetøj, alt fra undertøj, toppe, badedragte, leggins og kjoler. Sågar buksedragter og jakker kan købes. Jeg har shoppet nogle lækre sorte chinos, to elastiske toppe i hvid og sort, samt denne lækre kjole, som jeg har fået enormt mange kommentarer på. Den er simpelthen så lækker, sommeragtig og super smuk. Det samme er den lækre top med justerbare stropper. Der hører også et lille bælte til som jeg dog har valgt ikke at bruge.

Expectations Copenhagen er en nyopstartet dansk webshop, med tøj til den modebevidste gravide kvinde, med sans for kvalitet. Indtil videre kan du shoppe lækre toppe og kjoler i flotte farver, og her er alle detaljer for den gravide mave indetænkt i designet. Flere styles tilføjes i shoppen efterhånden. Jeg har modtaget denne smukke Lazy Crazy dress som er marineblå med blonder på ærmer, bryst og ryg, samt nederst på kjoledelen. Kjolen lukkes med lynlås. Se videoen hvor du kan se alle detaljerne foran på kjolen.

Ventekjole fra Expectations Copenhagen

  • Lækker kvalitet
  • God pasform
  • Detaljer gennemtænkt
  • Plads til maven
  • Kan bruges til hverdag og fest
  • Stræk i stoffetIngen kommentarer endnu

Vil du være den første til at kommentere på indlægget? Så vær´så venlig :)

Kommenter endelig her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste Blog indlæg

Gratis ting til mor og baby - se her hvordan