Hvad skal barnet hedde?

Jagten på den rigtige pusletaske

Store tasker – små tasker? Jeg er endt i pusletaske helvede – et sted jeg aldrig havde forestillet mig at ende.

Med de to andre børn har jeg blot benyttet den pusletaske som fulgte med i købet af barnevogn, men denne gang kan jeg bare mærke at det har en anden betydning. Jeg er i forvejen glad for tasker, og jeg har høje krav til dem så de er tilpasset min hverdag, til fest og job.

Så nu er jagten gået ind på den perfekte pusletaske, og OHH MY!!! Der findes jo utallige slags, størrelser, og mærker. Jeg er mega forvirret.

Den skal have den rette størrelse, være opdelt med rum, have lommer i siderne, må gerne være vandtæt, og så må prisen gerne være nogenlunde fornuftig. Er det for meget at forlange?

Det er det åbenbart når man søger efter pusletasker online. Her er både beskrivelse og gode billeder mangelfuldt. Men for mig er det bare SÅ vigtigt – både beskrivelse og billeder spiller en alt afgørende rolle i, hvordan jeg opfatter varen, og dermed også ved jeg vil blive tilfreds når jeg modtager den med posten.

Her er tre pusletasker jeg overvejer at købe – dog kun én af dem 😉

Cam Cam – Kidsworld.dk

DAY – Mamalux.dk

Storklek – Jollyroom.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal barnet hedde?