Når tingene ikke går som planlagt

Hvad skal barnet hedde?

Til september udvider vi familien med en lille ny – en dreng mere til samlingen.

Det store spørgsmål “hvad skal barnet hedde” er endnu en gang opstået – og jeg magter helt ærligt ikke den diskussion igen. Vi er DYBT uenige om alle navne.

Vores mindste (snart mellemste) barn hedder Milas. Det navn fandt jeg frem til i desperration over at mit barn ihvertfald ikke skulle hedde hverken Paulius eller Xavir(?) som var Kaspers to ENESTE bud på et navn. Han var dybt seriøs, og tog det meget tungt når folk brød ud i latter, og kom med kommentarer om “at det kan i da ikke kalde et barn”, og “er du ude på at gøre Pernille alenemor allerede inden fødslen”. Der var kun knap 100 personer i Danmark i 2012 der hed Milas, og jeg fik ham heldigvis med på ideen, efter en del overtalelse. Det husker han selvfølgelig stadig, og mener nu at han har første ret til at vælge navn nu her. Jeg må indrømme jeg ikke er enig!

Kasper er til specielle navne – helst navne som nærmest ingen hedder. Han er typen der ikke kan fordrage navne hvis han er stødt på en i sit liv som har heddet det. Så kan man jo regne ud at det nærmest er en umulig opgave at finde en nogenlunde anstændigt navn til barnet, for man stifter alligevel en del bekendtskaber igennem sit liv.

Jeg kan løfte sløret for navne som Hugo, Oscar og Tristan er i spil. Det er dem jeg nogenlunde kan gå med til. Jeg har navne som Elliot og Valdemar som han slet ikke vil overveje. Elliot lyder som et navn på en hest(!?) og Valdemar lyder som en gammel mand!

Held og lykke til mig – jeg har stadig 125 dage til at få ham på andre tanker, for jeg giver mig selvfølgelig ikke.

Alle forslag til navne modtages med kyshånd 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tingene ikke går som planlagt